Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Selectietrainingen pupillen naar fase II

18 mei 2015
www.beekvooruit.nl
De afgelopen periode hebben voor het eerst zogenaamde 'Open Selectietrainingen' plaatsgevonden. Hierbij konden niet-selectiespelers op eigen initiatief kun kwaliteiten nog een keertje extra laten zien. Na de evaluatie is het tijd voor fase II.

Aan spelers en ouders van onze jeugdafdeling,

De afgelopen periode hebben ongeveer 90 kinderen deelgenomen aan de open selectie trainingen. Wij denken dat deze stap kan bijdragen tot een optimale indeling van onze jeugdteams. Elke speler met potentie had een extra kans om zijn capaciteiten te laten zien.

De coördinatoren en een aantal jeugd-selectietrainers hebben tijdens verschillende oefenvormen gericht gekeken en eens te meer bleek dat in een andere situatie met andere medespelers en tegenstanders sommige spelers ook een andere kant lieten zien. Voor een aantal spelers krijgt dit een vervolg, die gaan nu samen met hun leeftijdgenoten die het afgelopen seizoen al in een selectieteam ingedeeld waren uitmaken wie er op dit moment selectiewaardig zijn.

Deze spelers worden via hun begeleiders uitgenodigd voor de volgende selectie- activiteit, spelers die niet meer uitgenodigd worden proberen we op hun huidige niveau in te delen zodat ze wekelijks kunnen trainen en wedstrijdjes spelen tegen leeftijdgenoten met ongeveer dezelfde voetbalvaardigheden.
De selectieactiviteiten krijgen een vervolg in week 21 (18 t/m 22 mei).

De selectie van de keepers staat los van de selectietrainingen van de spelers. In samenspraak met de keeperstrainers worden de keepers in de komende weken ingedeeld. Hierover worden de keepers nog nader ingelicht.

Tot slot willen we alle spelers die de afgelopen week deelgenomen hebben aan de open selectietrainingen bedanken dat ze de uitdaging aangenomen hebben. Gewoon laten zien wat je in huis hebt vraagt toch wat durf en dat hebben jullie in ieder geval al!

Met sportieve groet namens de Technische Commissie
 
Jan Naalden
Technisch Coördinator pupillen
 

 
Terug naar boven