Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Kampioenschap Beek Vooruit O23?

23 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Voor het tweede jaar op rij draait een team van Beek Vooruit mee in de Onder 23 competitie. De "Westhoek Regio League 2014-2015" is een vriendschappelijke competitie voor bewezen én aanstormend talent. En Beek Vooruit O23 draait lekker mee in de strijd om de prijzen!
En nadat de oorspronkelijke finale wedstrijd werd afgelast wegens de harde wind gaat het nu eindelijk gebeuren!

Het O23 team is een mengelmoes van jonge spelers uit BV 1, BV 2 en de A1 die in wisselende samenstellingen wedstrijden spelen tegen teams uit de Westhoek regio. Doel is om de afstand in spelniveau tussen A-junioren en de seniorenselectie zo klein mogelijk te maken door talenten uit de A-jeugd samen te laten spelen met de jonge spelers uit de selectie en daardoor ervaring te laten opdoen.
Het is spannend in deze competitie, want op de laatste speeldag strijden de nummers 1 en 2 in een onderling duel om het kampioenschap in deze competitie. Beek Vooruit moet winnen om kampioen te worden.

Onze boys spelen woensdag 27 mei uit tegen v.v. Zwaluwe O23.
Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur.
Lokatie: sportpark "De Kwarrehoek", Oudeweg 24-A  te Lage Zwaluwe.

 
Terug naar boven