Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Nacompetitie Beek Vooruit 2 voor promotie

16 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Met het binnenhalen van de laatste periode plaatste Beek Vooruit 2 zich keurig netjes voor de nacompetitie. Zou het lukken om na 1 jaar afwezigheid weer te promoveren naar reserve 1e klasse? Volg de mannen in hun strijd om promotie, want met jouw steun gaat het beter!

De nacompetitie wordt aanstaande zondag begonnen met de thuiswedstrijd tegen NOAD 2, welke aanvangt om 12.00 uur.

De 'camisetas naranjas' eindigden dit seizoen op een 4e plaats, met 38 uit 22 op gepaste afstand van de kampioen. Met een sterke eindserie wisten onze jongens de laatste periode binnen te slepen. De Tilburgers hebben een constant seizoen gespeeld en zijn uiteindelijk met 32 punten uit 26 wedstrijden op de 11e plaats geëindigd in Zondag reserve 1e klasse A. Beide teams troffen zo'n 50x het doel, waarbij de Tilburgers 7 doelpunten méér tegen kregen dan de Beekenaren.

Lijkt in elk geval een mooi gelijk uitgangspunt voor een tweetal spannende en hopelijk aantrekkelijke wedstrijden om promotie/degradatie in de 1e klasse.
UIteraard hopen we -net als vorig jaar bij Ut Urste- op veel toeschouwers om onze mannen te steunen in hun strijd naar boven. Uiteraard mag de oranje kleding voor de supporters in deze eerste wedstrijd niet ontbreken!

Op 25 mei aanstaande wordt de return gespeeld in Tilburg op het sportpark van TSV NOAD, Melis Stokestraat 42 te Tilburg.

 
Terug naar boven