Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Gezocht: assistent scheidsrechters voor BV 1 en 2

01 mei 2015
www.beekvooruit.nl
Een goede assistent scheidsrechter is van onschatbare waarde. Helaas moet Beek Vooruit voor het komende seizoen op zoek naar een 'goeie grens' voor zowel Beek Vooruit 1 als 2. Welke sportieve dame of heer komt onze seniorenselectie versterken?

Vindt jij het leuk om op zondag nauw bij de prestaties van het eerste of tweede voetbalteam van Beek Vooruit betrokken te zijn? Kun jij op objectieve wijze de scheidsrechter van dienst ondersteunen, zowel in de uit- als thuiswedstrijden? Voetbal is emotie, maar juist van een assistent-scheidsrechter wordt ook een stuk objectiviteit en neutraliteit gevraagd. Iets voor jou?

Lijkt het je leuk om op deze manier iets voor de club te kunnen betekenen? Vraag dan om méér info bij de Technische Commissie. STuur een mailtje naar TC@beekvooruit.nl en wij nemen graag even contact met je op. Je kunt natuurlijk ook één van de leden van de TC aanspreken.
MOgen we voor komend seizoen op jou rekenen?

 
Terug naar boven