Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Leo van den Kieboom verrast met Koninklijke Onderscheiding

26 april 2015
www.beekvooruit.nl
Beek Vooruit lid Leo van den Kieboom (80) werd vrijdag 24 april 2015 thuis in zijn woning aan de Vossenberg verrast door wethouder Bob Bergkamp. Van den Kieboom is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Door: Ine Kleemans (Prinsenbeeknieuws.nl)

Vrienden Antoon van den Eijnden en Hennie Thijssen hadden Leo gemeld dat hij zou worden gefotografeerd omdat hij voor de honderdste keer bloed had gedoneerd. In plaats daarvan stond wethouder Bob Bergkamp om kwart over negen stipt voor de deur, samen met een groep familieleden en vrienden van Van den Kieboom.
 
Bergkamp noemde de decorandus een 'verenigingsman in hart en nieren', in wiens leven sport altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Hij was in de jaren zeventig van de vorige eeuw lid van de sportraad van de toenmalige gemeente Prinsenbeek. Door zijn bijdrage aan het verenigingsleven konden ook veel anderen van sport genieten. Zo hebben onder meer gymnastiekvereniging Prinsenbeek en voetbalclub Beek Vooruit mogen profiteren van zijn inspanningen. ,,Bij Beek Vooruit hanteerde hij net zo gemakkelijk de voorzitters- als de klauwhamer'', aldus Bergkamp, die sprak van een ‘natuurlijk leider'. Voor de voetbalclub richtte Van den Kieboom onder meer een klusploeg op, waar hij nog steeds actief lid van is. Daarnaast is Leo vele jaren actief geweest als voorzitter van de Jeugd Commissie.
Ook heeft hij ruim 25 jaar meegebouwd aan de prinsenwagen en was hij een aantal jaren lid van het Oranje Comité Prinsenbeek. Sinds 2002 is hij voorzitter van de Stichting SORG (Sport Ontspanning en Recreatiegroep Prinsenbeek).

 

 
Terug naar boven