Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

De F7 flikt het wèèr!

25 april 2015
Toen de avond voor de Kampioenswedstrijd ook de Ouder-Kind wedstrijd al winnend werd afgesloten, was de twijfel bij de spelers weg. Op zaterdag zou de 2e titel van dit seizoen worden binnen gesleept!

Door Jarni de Vries (of toch papa?)

Met de koppies nog vol met leuke herinneringen aan de gezellige ouder- kind wedstrijd van de avond ervoor, ging de F7 van Beek Vooruit ontspannen het veld in tegen Advendo F2.

De week daarvoor hadden we hard moeten knokken om TVC in te maken, maar dat was gelukt, ze zaten al niet meer in de race voor het kampioenschap. Ook wisten we dat we genoeg aan een gelijk spel zouden hebben, daar Jeka F12 ons dan, qua wedstrijdpunten en doelsaldo, niet meer in zou kunnen halen.

Maar de F7 zou de F7 niet zijn als de kids niet gelijk vol gas aan de bak gingen om deze wedstrijd te winnen. In de 2e minuut werd het dan ook al 0-1.

Er werd prachtig gepast, uitgekapt en samengespeeld en het ene doelpunt naar het andere ging er bij de tegenstander in. De ene goal nog mooier dan de andere. De scheidsrechter liet wat lang doorspelen, dus na bijna 30 minuten gingen we de rust in, met een voorsprong van 0-6.

Na rust was de accu van de F7 nog niet leeg. Het werd 0-8. Al kwam daarna Advendo wel nog 2 keer tot scoren, dat deden wij ook. Met de prachtige einduitslag van 2-10 mag Beek Vooruit F7 zich oprecht, opnieuw, kampioen noemen!

Gelukkig hadden we de bekers stiekem al laten maken dus, op de foto en, op naar de kantine van ons cluppie. Na het biljart ritueel en de champagne met lekkers in de kantine van Beek Vooruit kon de ronde op de kar beginnen. Met harde muziek feestend een rondje over de Beek om daarna met een lekker broodje en fris het feest af te sluiten bij Beek Vooruit.

Wat hebben we er van genoten met zijn allen.

Voor nu lekker even meivakantie. En daarna: op naar de halve finale van de KNVB beker.

 
Terug naar boven