Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne bekend!

21 april 2015
www.beekvooruit.nl
Op maandag 20 april was het zo ver: de bekendmaking van de Rabobank Clubkas Campagne. Onder leiding van gastpresentator Toine van Peperstraten werd langzaam aan duidelijk dat de Beekse clubs wederom goed scoorden. Wat was de uitslag voor Beek Vooruit...?

Rabobank Clubkas Campagne
Rabobank Breda heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Zo was de bank zo'n 19 jaar hoofdsponsor van Beek Vooruit. Na de wijziging van het eerdere sponsorbeleid introduceerde Rabobank in 2014 de Rabobank Clubkas Campagne voor alle 'clubs' in haar werkgebied. Niet de bank zelf, maar haar leden verdelen voortaan het donatiebudget! 

Budget is verhoogd!
Vanwege het grote succes van de eerste editie organiseert 'de Rabo' ook in 2015 een Clubkas Campagne. Zij hebben daarnaast besloten om er dit jaar qua budget een schepje bovenop te doen: in plaats van € 40.000 stelt de Rabobank in 2015 maar liefst € 60.000 beschikbaar!


In totaal deden dit jaar 176 clubs, verenigingen en stichtingen mee. Zo'n kleine 20% van de aangeschreven 30.000 Rabobankleden stemden op hun favorieten, zodat in totaal 5.804 leden maar liefst 27.040 stemmen uitbrachten. Tijdens de bekendmaking in het Chassé Theater bleek dat de deelnemende Prinsenbeekse verenigingen gezamenlijk 8.128 stemmen hadden gekregen. Dat is 30 procent van het totaal aantal uitgebrachte stemmen!

Doelstelling behaald!
Naast Beek Vooruit is er natuurlijk nog een aantal andere Beekse verenigingen, instellingen en initiatieven dat meedeed, 31 in totaal. Het was dan ook Beek Vooruit die de oproep deed aan de Beekse gemeenschap om te bekijken of er een totaalbedrag van € 15.000,- binnengehaald zou kunnen worden voor onze verenigingen. En gelukkig gaat er ook veel geld uit de Rabobank Clubkas Campagne inderdaad naar Prinsenbeek. Het totaalbedrag komt uit op maar liefst € 18.044,-. 
Vorig jaar verzamelden de deelnemende clubs in Prinsenbeek nog 5.574 stemmen, wat goed was voor €11.370,96. Toen werd in totaal €40.000 uitgekeerd. Dit jaar is dat resultaat dus flink overtroffen en is onze doelstelling gerealiseerd!

Succesvolle campagne

Grote winnaar in Prinsenbeek is – net als vorig jaar – de BAK van Boemeldonck. Met 1.276 stemmen eindigde de carnavalsstichting als eerste in het totaalklassement. Het bestuur ontving gisteravond een cheque ter waarde van € 2.832,72. Hiermee behaalde de BAK exact 425 stemmen méér dan de over-all nummer 2 A.V. Sprint uit Breda.

Met 688 stemmen is voor onze vereniging de teller gestopt bij een opbrengst van € 1.527,36, zo'n € 400,- méér dan vorig jaar! Hiermee is Beek Vooruit terecht gekomen op plek 4, slechts 9 stemmen achter nummer 3 Stichting Rolerisuit. Daarmee is Beek Vooruit de best gesteunde sport-/voetbalvereniging van Breda! 
Uiteraard zijn wij erg blij met jouw steun voor onze club, hartelijk dank daarvoor!

Kijk voor de uitslagen op Prinsenbeeknieuws.nl
 

Ook in 2016 zal de bank weer een Clubkas Campagne organiseren.  Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne: www.rabobank.nl/breda 

 


 
Terug naar boven