Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Uitbreiding damesvoetbal Beek Vooruit

29 april 2015
www.beekvooruit.nl
'Kleine meisjes worden groot...' Na dit jaar zullen we dan ook afscheid nemen van de 'meiden' van de A1 en verwelkomen we vanaf volgend seizoen een nieuw Damesteam. En dat kan wel wat versterking gebruiken!

De meiden van de MA1 trainen nu nog op woensdag van 20.00 tot 21.15 uur en voetballen op zaterdag onze competitiewedstrijden. We hebben een leuk team en super enthousiaste leiders, dus we hebben veel lol en winnen regelmatig onze wedstrijden!
Sterker nog: met een beetje goede wil wordt het team voor de 2e keer kampioen dit seizoen!
 
Voor komend seizoen maken deze ladies de overstap naar de senioren. Voetballen gebeurt dan op de zondag en we mogen als vereniging dan ook weer een 2e damesteam verwelkomen. Daarmee is de vereniging erg blij, maar er wordt nog wel gezocht naar aanvulling.

Ben je 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om op de zondagochtend sportief met voetbal bezig te zijn samen met een groep andere dames? Kom dan eens een kijkje nemen bij dit team en proef de sfeer. Benieuwd hoe het team er uit ziet? Kijk voor meer info over ons team op de website of klik op de link.
 
Wil je meer info of een keertje meetrainen? Neem contact op met Lindy van Gils of stuur een mail naar Beek Vooruit.
Ben jij er binnenkort bij? Gaaf !!!

 
Terug naar boven