Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Zaalvoetbaltoernooi 2014 weer een succes

31 december 2014
www.beekvooruit.nl
Wat kan je doen als je vakantie hebt, maar alle grasvelden bedekt zijn met een dikke sneeuwlaag en je graag zou willen voetballen.
Deelnemen aan het zaalvoetbaltoernooi van Beek Vooruit. En dat deden ruim 200 leden van Beek Vooruit.
Op maandag 29 december en dinsdag 30 december werd het zaalvoetbaltoernooi in de 3 Linden gehouden voor de F-, E-, D- en C-spelers van Beek Vooruit.

Op maandagochtend werd de aftrap gegeven door onze F-spelers, die van 09:00 uur tot 12:30 uur de zaal in bezit namen voor hun toernooi.
Werden er eerst op 2 velden wedstrijdjes in een poule afgewerkt, daarna volgden de kruisfinales, waarbij de gehele zaal als wedstrijdveld gebruikt werd.
Om 13:00 uur was het de beurt aan de D-spelers, die zich opgegeven hadden. Ook zij speelden eerste op 2 velden hun poulewedstrijden om vervolgens op een groot veld de kruisfinales te spelen.
Om 17:30 uur waren de wedstrijden gespeeld en was de winnaar bekend.

Op dinsdagochtend om 08:30 uur stonden de eerste E-spelers al ongeduldig te wachten tot zij konden gaan voetballen.
Ook die dag herhaalde zich de werkwijze van eerst poulewedstrijden om daarna op het grote veld te bepalen wie winnaar werd van hun toernooi.
Om 13:00 uur mochten de C-spelers hun toernooi starten. Zij moesten direct op een groot veld starten. 
Alle teams zaten in een poule waardoor er geen kruisfinales gespeeld hoefden te worden om een winnaar aan te kunnen wijzen.
Nadat alles teams hun wedstrijden gespeeld hadden was ook hier de winnaar bekend.

Bij alle toernooien waren scheidsrechters beschikbaar om de wedstrijden in goede banen te leiden. Bovendien waren er leiders gevraagd om de teams bij de F- en E-categorie te begeleiden.
Al met al weer een geslaagd zaalvoetbaltoernooi dit jaar.

Dit zaalvoetbaltoernooi is mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring door Lantronix.


 
Terug naar boven