Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Een nieuwe lichting getalenteerde jeugdscheidsrechters bij Beek Vooruit!

12 december 2014
www.beekvooruit.nl
Ook dit jaar heeft Beek Vooruit weer een flinke lichting met talenten aan zich weten te binden. Maar dit keer hebben we het niet zo zeer over hun voetballende kwaliteiten. Toch is inzicht in het spelletje van groot belang...

We hebben het natuurlijk over de nieuwe lichting jeugdscheidsrechters die op dit moment worden getraind om (misschien al wel vlak na de winterstop?!) wedstrijden bij de E en F pupillen te gaan leiden!

Een kleine 20 jeugdige leden van onze vereniging volgen nu de cursus, die door de KNVB wordt gehouden in onze eigen kantine. "Bij voldoende inschrijvingen komt de KNVB naar ons toe en hoeven we dus niet met onze jonge scheidsrechters naar Breda of Etten-Leur." vertelt Rosé Aarts, voorzitter van de Scheidsrechters Commissie van Beek Vooruit. "Gelukkig kunnen we ook dit jaar de trainingen weer lekker op De Heikant laten verzorgen!"

De deelnemers zijn allemaal jongens vanaf 12 jaar. Inmiddels hebben zij de eerste trainingsavond al achter de rug. Dinsdag 16 december volgt de tweede cursusavond. Het zou fantastisch zijn als we weer zo'n grote groep uit eigen gelederen kunnen laten instromen, want de talenten van vandaag zijn immers de autoriteit over enkele jaren.

En zeg nou zelf: het is toch gewoon ontzettend fijn als je een objectieve scheids hebt met verstand van zaken? Dat voetbalt een stuk lekkerder!
Succes jongens!

 
Terug naar boven