Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Vuurwerk bij kampioenschap Meiden A1

11 december 2014
www.beekvooruit.nl
Het was vuurwerk op de Beek. Letterlijk en figuurlijk, want met enkele pijlen en een heuse 9-klapper werd MA1 op woensdagavond kampioen!

Er moesten nog 3 punten worden binnengehaald uit de laatse 2 wedstrijden en dus trokken The Orange Ladies gisterenavond fel van leer tegen de MA1 van DVVC. De nummer laatst uit deze competitie, maar toch...

De ban was snel gebroken en aan het einde van de eerste helft stond een rustgevende 4-0 in Beeks voordeel op het scorebord. Tijdens de tweede helft was er al flink wat muziek te horen en lonkte de sfeervolle verlichting van de kantine. Dat was niet aan dovemansoren, want ook in het tweede deel werd er lustig op los gescoord. Vijf keer maar liefst, waardoor er bij het laatste fluitsignaal een klinkende 9-0 overwinning genoteerd werd in Beeks voordeel.

Het feestje werd 'kleintjes' gevierd, de grote festiviteiten worden bewaard voor aanstaande zaterdag. Dan spelen de meiden hun laatste wedstrijd deze competitie tegen (ex) concurrent VOAB MA1, die tot gisterenavond ook nog zicht hadden op de titel. Vanaf 13.00 uur spelen de nieuwbakken kampioenen. Je bent van harte welkom!

Van harte proficiat dus aan dit top-team: Serena, Maaike, Manon, Britt, Juultje, Anke, Vera, Femke, Laura, Kellie, Josje, Isa, Amy, Jill, Kiki, vlaggenist Johan en coaches Kees en William!

 

 
Terug naar boven