Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Historisch kampioenschap voor Beek Vooruit E1

06 december 2014
www.beekvooruit.nl
Vandaag is Beek Vooruit E1 in eigen huis kampioen geworden in de Hoofdklasse B. Een historische gebeurtenis!!!

Dat er bij Beek Vooruit veel voetbal talent rondloopt zien we wekelijks. Zo ook in de E-categorie. De E1 draait in verschillende samenstellingen al een aantal jaar erg goed en doet steeds mee om de hoofdprijs. Al eerder werd Beek Vooruit E1 kampioen in de Hoofdklasse, maar dit is weer nèt even anders.
Voor het eerst speelt de E1 in competitieverband in een nieuwe opzet: de wedstrijden zijn 9 tegen 9. Tegen gerenommeerde grote clubs als JEKA, Baronie, DESK hebben onze boys in deze nieuwe competitie met fris en goed verzorgd voetbal een keurig resultaat neergezet.

De kampioenswedstrijd werd in eigen huis gespeeld tegen directe concurrent JEKA E1. Er moest gewonnen worden om het kampioenschap op de Beek te kunnen vieren. Deze spannende en bloedstollende wedstrijd werd uiteindelijk vlak voor tijd beslist in het voordeel van de oranjehemden. De 1-0 eindstand was zwaarbevochten, maar dat zijn immers de mooiste!

Van harte proficiat voor spelers Nick, Bjorn, Douwe, Bahore, Tijn, Sven, Louis, Gijs, Wouter, Kris en Menno en natuurlijk ook vor hun coaches Jordy, Han en Frank.
 

Kampioenschap BV E1 2014-2015 Najaar


 
Terug naar boven