Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

De Grote Clubactie 2015 gaat van start!

13 september 2015
www.beekvooruit.nl
Ook in 2015 doet Beek Vooruit weer mee met de Grote Clubactie. Dankzij de verkoop van de loten door onze eigen jeugdleden kunnen we leuke jeugdactiviteiten naast het reguliere voetbal blijven organiseren. En deze actie is interessant, want van ieder verkocht lot van € 3,- gaat er maar liefst € 2,40 in onze clubkas!

De verkoop start op zaterdag 19 september.  

De opbrengst van de Grote Clubactie wordt alleen besteed aan verschillende activiteiten voor de jeugd. Dankzij de verkoop van de loten door onze eigen jeugdleden kunnen we leuke jeugdactiviteiten organiseren, zoals het Pannekoekentoernooi, Sinterklaasavond, zaalvoetbal, Beek Vooruit Jeugdtoernooien én het Jeugdkamp. 

Wij vragen dan ook onze jeugdspelers van D, E en F, hun ouders, jeugdleiders & –leidsters om de verkoop van de loten te stimuleren, zodat we net al vorig jaar weer een goed resultaat behalen.
Voor de vereniging met het beste resultaat is er zelfs nog een extra bonus te verdienen. Dus alle doe je best en ga er voor!
 
Net  als de voorgaande jaren gaan we ook nu weer met automatische incasso werken. De kinderen hoeven dus niet met geld over straat. Iedereen krijgt het originele verkoopmateriaal van de Grote Club Actie. Je hoeft dan later geen loten te gaan brengen en geld te incasseren. Het lotnummer(s) wordt op het bankafschrift vermeld als het geld wordt afgeschreven. Let wel op dat alle namen, postcodes en rekeningnummers duidelijk leesbaar zijn ingevuld. Zodat wij alle gegevens op de juiste manier kunnen verwerken.
 
Contant betalen kan ook, maar alleen met vooraf betaling. Er zullen geen loten besteld worden als er bij het inleveren van het verkoopmateriaal geen geld wordt ingeleverd. Deze loten worden wel door de verkoper bij de koper bezorgd.
 
Natuurlijk gaan we ook met alle verkopers die 15 of meer loten hebben verkocht naar een thuis wedstrijd van NAC Breda (uiteraard wel onder voorbehoud dat er kaarten beschikbaar zijn).
Daarnaast hebben we dit jaar ook nog de volgenden beloning:
  • de 3 top verkopers (1 euro cash per verkocht lot)
  • het team wat per teamlid de meeste loten verkoopt mag op onze kosten bij de MC Donalds gaan eten. ( totaal aantal loten gedeeld door aantal spelers die in het team zitten. Let op totaal spelers niet aantal verkopers)
Dus doe je best (is je boekje vol haal dan in de bestuurskamer een extra boekje of verkooplijst).
 
                               
Voor meer informatie over de Grote Clubactie, de diverse data én de trekking kijk je op de site van de Grote Clubactie of de site van Beek Vooruit.

de 20 loten actie van de Grote Clubactie is iets anders dan vorig jaar. Nu worden er in december de vouchers verstuurd naar Beek Vooruit. Zodra wij ze binnen hebben zullen we er voor zorgen dat ze terecht komen bij de verkopers die 20 loten of meer hebben verkocht.


Veel succes gewenst met de verkoop van de loten!

Met sportieve groet namens de Jeugd Commissie,

Peter Bastiaansen
Secretaris

 
Terug naar boven