Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Terugkeer naar de 3e Klasse een feit!

03 juni 2014
www.beekvooruit.nl
Na één jaar afwezigheid keert Beek Vooruit 1 komend seizoen weer terug in de 3e klasse. Lees verder voor een kort verslag én de foto's van de finaledag!

Platte kar voor Beek Vooruit 1

Door: Stan de Graaf
Foto's: Nathalie Pompe
 
Op zondag 1 juni heeft Beek Vooruit 1 in een spannende en sportieve wedstrijd tegen WDS’19 uit Breda promotie naar de 3e klasse KNVB weten te bereiken. Volgens goed gebruik werd dit ondermeer gevierd met een rondrit door het dorp op de platte kar!
 
Het afgelopen jaar speelde Beek Vooruit 1, na degradatie, in de 4e klasse KNVB. In een poule waarin al snel duidelijk werd dat Dubbeldam de winnaar zou worden, spannend was het vooral om de plaatsen 2 en 3. Na een aanvankelijk ‘valse competitie start’ konden de mannen van trainer Hans Talboom hun draai vinden en werden de punten behaald. Dit met als uiteindelijke resultaat: 2e in de competitie en winnaar van de 3e periodetitel.
 
Direct na afloop van de competitie werd in de na-competitie de strijd met RCD uit Dordrecht aangegaan. Daar Beek Vooruit over 2 wedstrijden de meeste punten had behaald mocht Beek Vooruit naar de volgende ronde. Hierna volgde WDS’19 uit Breda.

In een sportieve maar bovenal sfeervol stadion ‘de Heikant’ werd het op Hemelvaartsdag 1-1. Vandaag 1 juni volgde de return. Gesteund door een groot oranje Legioen aan supporters volgde de return. Na een 0-0 ruststand werd het diep in de 2e helft plotseling heel spannend, Lars van Oorschot maakte de 0-1 maar binnen 5 minuten stond de stand al weer op 1-1. Gelukkig voor Beek Vooruit wist goaltjes dief Hamed Boudazra kort voor tijd de 1-2 te maken. Nadat rond de 90e minuut de goalie van WDS’19 nog een strafschop van Beek Vooruit wist te stoppen stond de stand dus op 1-2 en maakte de scheidsrechter een eind aan de wedstrijd. Dankzij deze winst promoveert Beek Vooruit 1 naar de 3e klasse KNVB. Volgens goed gebruik is deze promotie nog uitbundig gevierd. 

Promotie Beek Vooruit 1 2013/2014


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven