Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Nieuwe hoofdsponsoren bekend!

06 mei 2014
www.beekvooruit.nl
Nog voor het einde van het seizoen is de sponsor stichting SSB er in geslaagd om nieuwe hoofdsponsoren te vinden. Op zondag 11 mei aanstaande worden voor de laatste competitiewedstrijd van Beek Vooruit 1 de contracten feestelijk ondertekend.

Sponsoren voor langere termijn

“Nadat bekend werd dat huidige hoofdsponsor Rabobank na 17 jaar zou stoppen aan het eind van dit seizoen was het een uitdaging om een goede vervanging te vinden voor een langere periode.” vertelt Henny Boot, voorzitter van de SSB. “Gelukkig zijn we er in geslaagd om een nieuwe invulling te geven aan het hoofdsponsorschap. Dit keer niet met 1 sponsor, maar juist met meerdere partners! De nieuwe sponsoren verbinden zich voor een periode van tenminste 5 jaar aan onze vereniging.

Ambitie en groei

Ook het bestuur is zeer verheugd met de ontwikkelingen. “Onze sponsor stichting heeft fantastisch werk geleverd. Het afgelopen jaar hebben we een toename van het aantal sponsoren gezien. Ondernemers uit Prinsenbeek en Breda zien in Beek Vooruit een ambitieuze, dynamische en bloeiende vereniging waar zij hun steun aan willen verlenen. Het binnen halen van een groep ondernemers die gezamenlijk het hoofdsponsorschap willen invullen is daarbij een schitterende kers op de taart!” aldus voorzitter Jan Hoppen.
 

Feestelijke ondertekening

Zoals het past bij Beek Vooruit worden de namen van de sponsoren niet zo maar bekend gemaakt. Daarom worden bestaande sponsoren, leden en geïnteresseerden van harte uitgenodigd om op zondag 11 mei aanwezig te zijn bij de bekendmaking van de nieuwe hoofdsponsoren.
Voorafgaande aan de laatste competitiewedstrijd van Beek Vooruit 1 - thuis tegen kampioen Dubbeldam 1 – wordt onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe sponsorcontract ondertekenend.
 
Rond 13.30 uur vindt de bekendmaking plaats en worden de contracten ondertekend. Vanaf 14.30 uur kunnen we gezamenlijk genieten van een spannende wedstrijd van ons eerste elftal. 

 
Terug naar boven