Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Mooie opbrengst #RCC_Breda

07 mei 2014
www.beekvooruit.nl
De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne is bekend. Met maar liefst 549 stemmen eindigde Beek Vooruit op een keurige 5e plaats van 121 deelnemende verenigingen.

Andere Beekse initiatieven die zeer goed scoorden zijn de BAK van Boemeldonck (1e) en de Zilverberk (4e). Grote dank aan alle stemmers!

Na een intensieve campagne van alle Beekse initiatieven bleek weer eens waar we met zijn allen in ons mooie dorp zo ontzettend goed in zijn. Mèt elkaar mooie dingen realiseren. In totaal maakt sponsor Rabobank op deze manier ruim € 11.000,- over naar de Beek, ruim 25,5% van het totale sponsor bedrag!
De trotse prijswinnaars bij de uitreiking in de ZIlverberk
Beek Vooruit kreeg in totaal 549 stemmen, waardoor Peter Bogers namens onze vereniging en de SSB een checque ter waarde van € 1.119,96 kreeg aangeboden.

Beek Vooruit dankt alle Rabobank leden die een stem hebben uitgebracht op de Beekse clubs in het algemeen en op onze vereniging in het bijzonder.

Uiteraard ook dank aan de Rabobank voor dit mooie intiatief; we zullen deze sponsorgelden op gepaste wijze inzetten!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven