Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Sponsorcontracten ondertekend

11 mei 2014
www.beekvooruit.nl
Op zondag 11 mei zijn de contracten met de nieuwe hoofdsponsoren feestelijk ondertekend. Met een 4-tal nieuwe hoofdsponsoren kan Beek Vooruit er de komende 5 jaar weer volop tegenaan!

Sponsoren voor langere termijn

“Nadat bekend werd dat huidige hoofdsponsor Rabobank na 17 jaar zou stoppen aan het eind van dit seizoen was het een uitdaging om een goede vervanging te vinden voor een langere periode.” vertelt Henny Boot, voorzitter van de SSB. “Gelukkig zijn we er in geslaagd om een nieuwe invulling te geven aan het hoofdsponsorschap. Dit keer niet met 1 sponsor, maar juist met meerdere partners!
De nieuwe sponsoren verbinden zich voor een periode van tenminste 5 jaar aan onze vereniging.

Ambitie en groei

Ook het bestuur is zeer verheugd met de ontwikkelingen. “Onze sponsor stichting heeft fantastisch werk geleverd. Het afgelopen jaar hebben we een toename van het aantal sponsoren gezien. Ondernemers uit Prinsenbeek en Breda zien in Beek Vooruit een ambitieuze, dynamische en bloeiende vereniging waar zij hun steun aan willen verlenen. Het binnen halen van een groep ondernemers die gezamenlijk het hoofdsponsorschap willen invullen is daarbij een schitterende kers op de taart!” aldus voorzitter Jan Hoppen.
 

En de nieuwe namen zijn...

De komende 5 jaar zijn de volgende bedrijven als hoofdsponsor aan Beek Vooruit verbonden:
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven