Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Kampioenen naar Johan Cruijff Schaal

05 mei 2014
www.beekvooruit.nl
Kampioen worden is een hoogtepunt voor iedere voetballer en dat moet gevierd worden! Daarom stelt de KNVB alle kampioenen van het voetbalseizoen in de gelegenheid tegen een zacht prijsje met spelers en begeleiders aanwezig te zijn bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal in de Amsterdam ArenA. 

Dit jaar staat ‘Kampioenen ontmoeten Kampioenen’ voor zondag 3 augustus 2014* om 18.00 uur op het programma. Het is de bekroning van een prachtig voetbaljaar, maar ook de aftrap van het nieuwe seizoen. Vorig seizoen waren er ruim 10.000 kampioenen aanwezig op het kampioensfeest in de Amsterdam ArenA. 

Welke kampioensteams kunnen het kampioensfeest bijwonen?
Alle kampioenen kunnen het kampioensfeest meemaken. Deze kampioenen ontvangen aan het eind van het seizoen automatisch een uitnodiging voor Kampioenen ontmoeten Kampioenen. De informatie wordt via SportLink verstuurd naar de trainer/begeleider van betreffende kampioenenteams, danwel de secretaris van de club.

Kunnen ook begeleiders en/of supporters van het team mee naar de Amsterdam ArenA?
Ieder kampioensteam kan minimaal 10 kaartjes bestellen voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Er is dit jaar geen maximum aan kaartjes. Dat betekent dat ook begeleiders, supporters of bijvoorbeeld ouders die gedurende het seizoen hebben gereden naar uitwedstrijden, het kampioensfeest mee kunnen maken. Hier kunnen de teams zich inschrijven.

Zijn er kosten aan verbonden?
De KNVB heeft voor de kampioensteams extra voordelige toegangskaarten klaarliggen: de prijs bedraagt € 10,- per kaart per persoon. Dit aanbod is geldig tot en met vrijdag 6 juni 2014.

Meer vragen?
Voor alle vragen over de actie Kampioenen ontmoeten Kampioenen bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2014, kun je terecht bij Geert Damen, 076-5728318 of via email; geert.damen@knvb.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

 
Terug naar boven