Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Al 16 seizoenen gastheer!

17 april 2014
www.beekvooruit.nl
Vanavond werd in een "spontane actie" Dré Aarts gehuldigd in de kantine van Beek Vooruit. Dré staat inmiddels al voor het 16e (!) seizoen achter de bar in onze kantine, waarbij in elk geval de donderdagavond Dré de onbetwiste gastheer is

In aanwezigheid van ruim 70 aanwezigen werd Dré tot zijn grote verrassing opeens toegesproken door Ad Goos (BV 12). In zijn korte speech memoreerde Ad dat sommige van de aanwezige selectiespelers '...nog in hun bed piesten...' toen Ad in zijn eerste seizoen als gastheer begon aan deze indrukwekkende carrière bij Beek Vooruit. 

Na de overhandiging van een speciaal shirt, een mooie doos sigaren en nog diverse andere cadeau's werd uiteraard ook Dré's vrouw betrokken in de feestvreugde en kreeg zij een mooie bos bloemen in onze clubkleuren.
Zoals het past bij onze vereniging bleven de toespraken kort en werd keurig het glas geheven op de volgende seizoenen!

Het nieuws werd al snel wereldkundig. Nog voor de felicitaties achter de rug waren, stonden de eerste lofuitingen al op Facebook. Een mooie:

"Wij hebben de VI niet nodig op de Beek, bij Beek Vooruit eren wij onze echte helden spontaan: Dre = Beek Vooruit !!!!" 


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven