Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

En dat is twee: C3 kampioen!

12 april 2014
www.beekvooruit.nl
Als het zonnetje straalt hebben we op de Beek al snel wat te vieren. Voor de tweede week op rij mogen we een kampioenenteam begroeten, want uit bij Groen Wit haalde Beek Vooruit C3 de laatste benodigde punten binnen om zich ook kampioen te mogen noemen!

Zoals op de foto te zien is was de 2-3 winst op Sportpark Haags aan de Postillionstraat voldoende om de rest van de middag groot feest te vieren. Met 44 punten uit 19 wedstrijden is het gat met de achtervolgers niet meer te dichten en daarmee heeft onze C3 vandaag het kampioenschap gepakt in de 3e klasse.

De teamspirit was doorslaggevend voor dit geweldige succes. "Misschien waren we niet het team met de meest verfijnde technische kwaliteiten, maar de dame en de 13 heren van de C3 waren een ècht team wat een seizoen lang heeft gebikkeld en gesleurd. En met dit kampioenschap als beloning!" zo viel te horen.

En wees nou eerlijk: met gemiddeld van ruim 3,6 gescoorde doelpunten mag je toch spreken van een productief team...

Daan B, Alex, Yonah, Janno, Cameron, Rick, Daan K, Tim S, Willem, Danny, Tim, Ryan, Mark en natuurlijk 'orange lady' Iri mogen zondag op de platte kar voor een rondje over de Beek. 

Van harte proficiat!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven