Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Continental 7x7 35/45+ toernooien gaan weer van start

10 april 2014
www.beekvooruit.nl
Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten? Dat kan!
Vanaf vrijdag 16 mei starten de Continental 7x7 35/45+ toernooien. Voetballen waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat.

Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB de 'Continental 7x7 toernooien voor 35- en 45-plussers' aan het einde van het seizoen. Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van de KNVB, de teams mogen bestaan uit buren, collega’s, vrienden, etc.
Inschrijven kan digitaal tot en met vrijdag 9 mei via www.voetbal.nl/7tegen7 of via deze link van de KNVB. Deelname is gratis.

De toernooien starten na afloop van het reguliere voetbalseizoen en wel op vrijdag 16 mei 2014. Op meer dan vijftig locaties worden dan de eerste voorronden gespeeld. De winnaars van deze voorronden plaatsen zich voor één van de zes districtsfinales, die een week later op vrijdag 23 mei op het programma staan. Voor onze regio vindt deze districtsfinale plaats bij vv Gilze in Gilze.

De winnaars hiervan kwalificeren zich voor de landelijke finale op het KNVB-sportcomplex in Zeist, waar op zaterdag 14 juni gestreden gaat worden om het Nederlands kampioenschap. 

Voor de teams die zich hiervoor weten te plaatsen, wordt een luxe spelersbus geregeld om met zoveel mogelijk supporters naar Zeist te komen. Het winnende team wint uiteindelijk een rondvaart door de grachten en gaat zo de Oranjehelden van 1988 achterna. 
 
De toernooien in KNVB District Zuid I vinden plaats bij de volgende verenigingen: 
  • RKSV Halsteren
  • TSV Gudok (Tilburg)
  • vv Baronie (Breda)
  • Zeelandia Middelburg
  • FC Engelen
  • RKVV Dommelen

Laat oude tijden herleven en schrijf je dus met een team in!

 
Terug naar boven