Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Tweede 'train de trainer' demo

15 april 2014
www.beekvooruit.nl
Woensdag 16 april vindt de tweede en laatste demonstratietraining van Ronald Diepstraten plaats. Ronald (trainer van de D1) geeft als onderdeel van zijn CIOS opleiding deze trainingen om collega-trainers te helpen bij het verbeteren van de trainingsopbouw en geeft tips en aanwijzingen.


De avond begint met een praktijk gedeelte, waarbij de E2 weer bereid is gevonden om de oefeningen uit te voeren, dit keer onder leiding van Jan Naalden. Hierbij is aandact voor oefenvormen die door veel trainers frequent worden gegeven, waarbij vanuit de CIOS opleiding aanwijzingen en verbeterpunten worden aangegeven.

Ook zal een aantal andere oefenvormen worden gedemonstreerd die je 'anders' kunt geven en waarbij er (nog) 'mèèr gevoetbald' wordt. Uiteraard wordt de training plenair nabesproken.

Ronald zal deze avond de (aspirant) trainers voorzien van informatie over de trainingsvormen en geeft antwoord op de praktijkvragen aan de geïnteresseerden. Na de praktijktraining wordt ook de bijbehorende theorie verduidelijkt in de kantine.

Behalve de 8 deelnemende trainers is iedereen van harte uitgenodigd om deze demonstratietraining te volgen. De training van de E2 begint om 17:45 uur op het C-veld.

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven