Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Speler Volg Systeem van Beek Vooruit is live!

26 maart 2014
www.beekvooruit.nl
Na een voorbereiding van enkele maanden is het vanavond stilletjes gebeurd: het Speler Volg Systeem van Beek Vooruit is live!

v.v. Beek Vooruit hecht veel waarde aan de opleiding en de ontwikkeling van haar jeugdspelers. Eén van de manieren om spelers te laten ontwikkelen is het vormen van de juiste selecties voor alle jeugdteams.

Door het samenstellen van evenwichtige teams en het aanreiken van goede oefenstof werken we samen aan een gezonde toekomst, waarin iedere individuele speler/speelster naar vermogen met veel plezier voetbalt!

Vanaf maart 2014 kunnen beoordelingsformulieren door trainers en coaches via onze vernieuwde website worden ingevuld. Het grote voordeel is dat de beoordelingen vanaf vandaag direct worden gekoppeld aan het Speler Volg Systeem. 

Beek Vooruit legt vanaf nu dus de ontwikkeling van individuele spelers vast in een electronisch dossier in plaats van het vertrouwde papieren dossier. Dit zal -zeker op termijn- leiden tot een (nog) betere indeling van de speler in een team wat bij hem of haar past!

De beoordelingsperiode loopt tot en met zondag 6 april aanstaande. Als alles verloopt zoals gepland kunnen in de periode daarna de beoordelingen worden geëvalueerd. Aan de hand van alle beoordelingen van dit seizoen gaat de Technische Commissie aan de slag met de teamindelingen voor seizoen 2014/2015.

Nadere informatie volgt later!

 
Terug naar boven