Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Boemeldoncker voor Henny Boot

28 februari 2014
www.beekvooruit.nl
Henny Boot uit Prinsenbeek kreeg vanmiddag de Boemeldoncker. De Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) waardeert hiermee jaarlijks een persoon die zich behalve voor het Boemeldonckse carnaval ook verdienstelijk maakt voor ander zaken binnen de Prinsenbeekse gemeenschap.

Bron: Prinsenbeeknieuws.nl
Foto's: BAK van BoemeldonckHenny Boot heeft een klein bouwbedrijf mede groot gemaakt, meldt de BAK. Daarbij heeft hij de medemens zeer zeker niet uit het oog verloren. Vanuit het bouwbedrijf bekleedde hij jarenlang een bestuursfunctie binnen de branchevereniging Bouwend Nederland. Ook in andere belangenorganisaties in de bouwsector was hij actief in diverse bestuursfuncties.

In het dorp Prinsenbeek is Henny Boot actief geweest bij diverse verenigingen. Zo was hij jarenlang bestuurslid van Ondernemersvereniging Prinsenbeek (OVP). Hij is ook al vele jaren actief betrokken bij voetbalvereniging Beek Vooruit.

Daar is hij begonnen als adviseur van diverse bouwprojecten op het sportpark. Inmiddels is hij al 17 jaar voorzitter van de Stichting Sponsoring Beek Vooruit en medeorganisator van een aantal wedstrijden Beek Vooruit – NAC. Tegenwoordig is hij ook vaak op het sportpark te vinden, maar dan om zijn kleinkinderen aan te moedigen, want het opaschap vervult hij met verve.Henny is daarbij de initiator van woonvorm ‘De Vlinder’ in Prinsenbeek, een woonvoorziening voor mensen met een beperking. Hij is bestuurslid van de Stichting De Zilverberk. Niet onbelangrijk deze dagen, tijdens het carnavalsfeest is hij verbonden aan blaaskapel TTT. En misschien wel de belangrijkste eigenschap voor iemand die de Boemeldoncker verdient, is dat mensen nooit tevergeefs een beroep op hem doen, aldus de BAK.

 
 
 
 

 
Terug naar boven