Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Gouden Boemel voor Kees Oomen

03 maart 2014
www.beekvooruit.nl
Kees Oomen kreeg vanochtend op de kiosk op de Markt van Boemeldonck de Gouden Boemel uitgereikt. De Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) heeft hem benoemd tot Commandeur in de Orde van de Gouden Boemel voor zijn vele vrijwilligerswerk voor het Boemeldonckse carnaval en de Prinsenbeekse gemeenschap.

Bron: Prinsenbeeknieuws.nl
Foto's: Rick Mutsaers
 
Prins Jochem XLVIII reikte deze bijzondere onderscheiding uit onder toeziend oog van veel publiek. Voorzitster Ella Snoek van de BAK bedankte Jopperslid Kees Oomen voor zijn inzet voor alles wat hij voor de BAK doet, zoals het Senaatslidmaatschap, de commissie Piepersbal en Kreezie Karnaval, de carnavalsgebedsdienst en vanochtend nog, het helpen schoonmaken van de Markt na de Grote Optocht. 
Ook buiten carnaval is Kees Oomen bijzonder actief voor de Prinsenbeekse gemeenschap. Zo is hij onder meer jeugdleider van de B4 bij Beek Vooruit, actief voor de KPJ, lid van de onderhoudsploeg van de scouting en volop in touw voor EHBO Prinsenbeek.
 
In 1993 kreeg Kees Oomen al de Grootorde van de BAK en in 2000 mocht hij de Boemeldoncker in ontvangst nemen. In 2005 was hij Prins Corneel. En vanaf vandaag is hij de veertiende Gouden Boemel.
 
De Gouden Boemel is sinds 1971 uitgereikt aan: Rien Schuybroek, Herman Dirven, Theo Schipper, Kees Nagelkerke, Janus Watzeels, Joop Lotstra, Theo Gelens, Riny Arnouts, Marinus van Amgerongen, Antoon van den Eijnden, Edwin Foesenek, Gert-Jan Bartels en Frank Timmers.

Uiteraard ook namens Beek Vooruit een hartelijk proficiat Kees!

 
Terug naar boven