Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Nieuwsbrief #5 seizoen 2013-2014

21 oktober 2013
www.beekvooruit.nl
Beste leid(st)ers en andere belanghebbenden,

Hierbij de nieuwsbrief en wedstrijdschema’s Wk 43 en 44 tevens “het sanctiebeleid kantine bezetting”, dit is bijgevoegd omdat jammer genoeg niet ieder team is komen opdagen, graag aandacht hiervoor!

Wedstrijdzaken:
Zie wedstrijdschema in de bijlage:Wk 43 en Wk 44

Mededelingen van de TC:

Digitaal wedstrijd Formulier:
Meer informatie omtrent het invullen van het digitale wedstrijdformulier kunt u terugvinden in de handleiding. Deze handleiding kunt u vinden in Sportlink Club onder het kopje wedstrijdzaken, digitaal wedstrijdformulier, tabblad “help”. Om uw kaderleden te instrueren kunt u het beste het “klikmodel DWF” gebruiken. Deze is te downloaden via http://www.knvb.nl/nieuws/district/19268/klikmodel-instructie-dwf-door-clubs-en-voor-arbiters.

Kantinedienst:
De elftalleiders dienen maandag vooraf de vrijwilligers door te geven aan c.mol24@ziggo.nl of aan stan.de.graaf@gmail.com. Zonder geldige redenen , bij niet opkomen dagen is de sanctie: een geldelijke boete, welke door het bestuur wordt opgelegd, en zoals momenteel vermeldt staat op de website!

Verzuim kantinedienst:
Beek Vooruit Za1: Zondag 13 oktober is er met of zonder geldige opgaaf van redenen niemand op komen dagen,en zullen wij aan de teamleiding vragen na de redenen ,en zal er beoordeeld worden wat voor boete er betaald dient te worden !
 
Beek Vooruit 8: Zaterdag 19 oktober is s’morgens niemand zonder geldige opgaaf van redenen op komen dagen,en zal hier een boete betaald dienen te worden !
Wij zullen met betreffende leiders kontakt opnemen voor afhandeling van deze kwestie’s!
 
Hieronder het 3 wekelijks-schema: (het totaalschema zal op de website gepubliceerd worden! )
Wk 43: Zaterdag 26 oktober: Beek vooruit 9
Wk 44: Zaterdag 2 November: Beek vooruit 10
Wk 45: Zaterdag 9 november: Beek vooruit 11
 
Wedstrijdcoordinatie:
Wk 43: Zondag 27 Oktober: Kees Mol
Wk 44: Zondag 3 november : Michel Hennekam
Wk 45: Zondag 10 november: Rob Hoogduijn

Afsluiten kleedlokalen en velden:
Per toerbeurt controleren van de kleedkamers, evt bestuurskamers afsluiten en etc…Dit geldt alleen bij uitwedstrijden van ons 1e Zo elftal! Bij thuiswedstrijden dient afsluiten gedaan te worden door de gastheer van Beek Vooruit (Bestuurslid)
Wk 43: Zondag 27 Oktober: Bestuur (Kees Mol)
Wk 44: Zondag 3 november : Beek Vooruit 3
Wk 45: Zondag 10 november: Bestuur (Jan Hoppen)

Mededelingen:
# Op Zondag 27 oktober wordt het tweede oktoberfeest georganiseerd in onze kantine, dus houdt deze data vrij en geef het door aan je teamleden!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven