Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Nieuwsbrief #7 seizoen 2013-2014

20 november 2013
www.beekvooruit.nl
Beste leiders en andere belanghebbenden,
 
Hierbij de zesde nieuwsbrief van dit seizoen en wens jullie namens de seniorencommissie veel speelplezier toe!
Deze nieuwsbrief ook verzenden naar je teamleden…

Wedstrijdzaken:
Zie wedstrijdschema in de bijlage:Wk 47 en Wk 48
 
Mededelingen van de TC:
 
Digitaal wedstrijd Formulier:
Meer informatie omtrent het invullen van het digitale wedstrijdformulier kunt u terugvinden in de handleiding. Deze handleiding kunt u vinden in Sportlink Club onder het kopje wedstrijdzaken, digitaal wedstrijdformulier, tabblad “help”. Om uw kaderleden te instrueren kunt u het beste het “klikmodel DWF” gebruiken. Deze is te downloaden via http://www.knvb.nl/nieuws/district/19268/klikmodel-instructie-dwf-door-clubs-en-voor-arbiters.
 
Kantinedienst:
De elftalleiders dienen maandag vooraf de vrijwilligers door te geven aan c.mol24@ziggo.nl of aan stan.de.graaf@gmail.com. Zonder geldige redenen , bij niet opkomen dagen is de sanctie: een geldelijke boete, welke door het bestuur wordt opgelegd, en zoals momenteel vermeldt staat op de website!

Verzuim kantinedienst:
Beek Vooruit Za1: Zondag 13 oktober is er met of zonder geldige opgaaf van redenen niemand op komen dagen en zullen wij aan de teamleiding vragen na de redenen en zal er beoordeeld worden wat voor boete er betaald dient te worden !
 
Beek Vooruit 8: Zaterdag 19 oktober is s’morgens niemand zonder geldige opgaaf van redenen op komen dagen en zal hier een boete betaald dienen te worden !
Wij zullen met betreffende leiders kontakt opnemen voor afhandeling van deze kwestie’s!
 
Hieronder het 3 wekelijks-schema: ( het totaalschema zal op de website gepubliceerd worden!)
Wk 47: Zaterdag 23November: Beek vooruit VR1
Wk 48: Zaterdag 30 november: Beek vooruit Zo1
Wk 48: Zondag 01 december: Beek vooruit Za 1
Wk 49: Zondag 08 december: Beek vooruit 2

Wedstrijdcoordinatie:
Wk 47: Zondag 24 november: Kees Mol
Wk 48: Zondag 1 december : Ger Martens
Wk 49: Zondag 8 december : Rose Aarts.

Afsluiten kleedlokalen en velden:
Per toerbeurt controleren van de kleedkamers, evt bestuurskamers afsluiten en etc…Dit geldt alleen bij uitwedstrijden van ons 1e Zo elftal! Bij thuiswedstrijden dient afsluiten gedaan te worden door de gastheer van Beek Vooruit (Bestuurslid)
Wk 47: Zondag 24 november: NVT
Wk 48: Zondag 1december: Bestuur.
Wk 49: Zondag 8 december : Rose Aarts.

Mededelingen:

Website:
Voor de lancering van de nieuwe website is het belangrijk dat jullie e-mail adressen kloppen. Met deze e-mail adressen kunnen jullie straks inloggen op de website en gemakkelijk diverse data van de club of je team vinden. In de bijlage zijn de mail adressen te vinden van alle spelende senioren. Ik zou jullie willen vragen om de mail adressen van jullie team te controleren en onjuistheden of de ontbrekende e-mail adressen naar dit e-mail adres te communiceren voor 18-11-2013.
 
Komende aktiviteiten:
 
Zaalvoetbal toernooi:
Op zaterdag 28 december hebben wij weer het jaarlijks zaalvoetbaltoernooi en wel van 10:00uur t/m 15:00 uur . Hans van den Bliek zal jullie verder informeren en zal dit komende week doen….
Sponsorloop en nieuwjaarsreceptie: Op zaterdag 4 januari organiseert de jeugdcommissie weer de jaarlijks sponsorloop, dit jaar hebben wij weer een thema waarbij we zoveel mogelijk geld op willen halen voor een goed doel wat voor onze jeugdleden herkenbaar is!


 
Terug naar boven