Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Alex Schalk terug bij Beek Vooruit

23 februari 2014
www.beekvooruit.nl
Als beloning voor de uitstekende inzet dit seizoen -en gewoon omdat het leuk is- heeft trainer Jordy een extra speler weten te strikken voor de training van de E1. En dat is dan niet zo maar een speler.

Aanstaande woensdag traint Alex Schalk mee met de E1 van Beek Vooruit en dat brengt weer leuke herinneringen boven…

Alex kwam op 9-jarige leeftijd bij NAC terecht nadat hij zijn eerste voetbaljaren had doorgebracht op De Heikant. En als echte Beekenaar is hij natuurlijk nog steeds regelmatig bij zijn oude clubje te vinden. Als toeschouwer, maar soms ook met de kicksen aan. Zo stond hij vorig jaar voor de groep bij de Voetbalclinic om geld in te zamelen voor Alpe D’HuZes en traint hij komende woensdag dus mee met de Beekse Bikkels, zoals de bijnaam van de E1 luidt.
 
De E1 speelt in de Hoofdklasse. Met twee wedstrijden minder gespeeld dan koploper Unitas staat team het momenteel op de tweede plaats op 2 punten achterstand. We zijn dus benieuwd of de tips van Alex zowel de aanvallers als de verdedigers kan helpen om tot het laatst mee te strijden om het kampioenschap, maar verheugen ons vooral op een leuke training!
 
Aangezien de technische staf heeft besloten dat het geen besloten training is ben je uiteraard van harte welkom om te komen kijken ;-)
De training begint om 17.45 uur en duurt een uur.

Alex, Floris en Maikel
De meester doceert
www.beekvooruit.nl
www.beekvooruit.nl
www.beekvooruit.nl
www.beekvooruit.nl
www.beekvooruit.nl
www.beekvooruit.nl
www.beekvooruit.nl
www.beekvooruit.nl
www.beekvooruit.nl
Alex & E2
Alex & E1. Moe maar voldaan!

 
Terug naar boven