Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Plaats ook een wedstrijdverslag!

16 maart 2014
www.beekvooruit.nl
Genoten van een mooie wedstrijd? Deel dit dan met je team, de vereniging en de supporters door het schrijven van een wedstrijdverslag!
Lees hier hoe je dat kunt doen.

Het is natuurlijk prachtig als we van alle Beek Vooruit teams wekelijks kunnen volgen hoe de wedstrijden zijn verlopen. Dat kan door een wedstrijdverslag (eventueel met foto's!) te koppelen op de site. Je kunt alleen een wedstrijdverslag direct ingeven als je ook lid bent van het team. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen andere reporters kunnen zijn. Je moet dan wel even je wedstrijdverslag via een speler of een leider laten plaatsen. Of je stuurt het naar communicatie@beekvooruit.nl

Hoe dat te doen?
  • Stap 1: Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Stap 2: Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie > Achter elke wedstrijd staat (nadat deze gespeeld is) een icoon van een pen. Klik hierop en schrijf je verslag. Vul alle velden goed in.
  • Stap 3: De redactie publiceert het verslag na goedkeuring.
  • Stap 4: Tevens is het mogelijk om een foto aan een wedstrijdverslag toe te voegen.

Verras ons en presenteer je team!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven