Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Activeer jouw persoonlijke Beek Vooruit account!

04 april 2014
www.beekvooruit.nl
Al bijna 600 leden hebben hun persoonlijke inlogcode geactiveerd. Daarmee kunnen zij altijd profiteren van alle voordelen van de vernieuwde website van Beek Vooruit. Heb jij je code nog niet geactiveerd?

Dat is jammer... Niet alleen het uiterlijk van de site is gemoderniseerd, maar www.beekvooruit.nl biedt je méér mogelijkheden en informatie als je bent ingelogd. 
Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Je vindt er informatie over jouw team, komende wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Door koppeling met de KNVB-database is de informatie beter, actueler en sneller beschikbaar dan voorheen. Je hoeft voor de uitslagen van jouw favoriete Beek Vooruit team dus niet meer op zoek, je vindt het allemaal hier!

Activeer dus direct jouw account en stel je persoonlijke wachtwoord in. Controleer ook direct jouw persoonlijke gegevens en pas ze eventueel aan. Natuurlijk kun je ook de door jou gewenste privacy instellen.

Vandaag hebben alle leden die tot nu toe hun persoonlijke account nog niet hebben geactiveerd opnieuw een mail ontvangen. Hierin zit een directe link om jouw persoonlijke pagina te activeren.

Heb je de mail niet gezien?
Controleer dan je junk mail of spam filter. Misschien is de mail per ongeluk als onveilig beoordeeld. Voeg dan info@beekvooruit.nl toe als een vertrouwd mailadres om ook in de toekomst de mail te ontvangen. Verplaats de mail naar jouw inbox en activeer jouw persoonlijke code via de link in de mail.

Ook daar niets te zien?
Dan is jouw mailadres waarschijnlijk niet goed opgenomen in de ledenadministratie. Log dan in met je KNVB nummer en vraag een nieuw wachtwoord aan. Weet je dit nummer niet? Stuur ons dan een mail. We lossen het dan snel voor je op!

Wij zijn benieuwd naar jouw reactie en wensen je in elk geval veel plezier met jouw nieuwe Beek Vooruit site!

Met sportieve groet,
bestuur v.v. Beek Vooruit

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven