Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Voetbalclinic voor niet-selectie teams

14 januari 2014
www.beekvooruit.nl
Aanstaande zaterdag 18 januari 2014 wordt een voetbalclinic georganiseerd voor de niet-selectie pupillen teams van v.v. Beek Vooruit. Deze clinic wordt aangeboden en verzorgd door de 'Eerste Nederlandse Voetbalschool', één van de sponsoren van onze vereniging.

Ad en Helma Mouwen zijn de drijvende krachten achter deze voetbalschool. De clinic vindt plaats onder leiding van gekwalificeerde voetbaltrainers en (oud) spelers en is speciaal bedoeld voor de pupillen van Beek Vooruit in de E en F categorie die niet in de selectie spelen.

"Wij vinden het als Beek Vooruit erg belangrijk om ook de niet-selectieteams te begeleiden. Daarom heeft de Technische Commissie (TC) samen met De Eerste Nederlandse Voetbalschool een aantal activiteiten gepland om deze enthousiaste meiden en jongens op een andere manier te trainen. Dit is ook vastgelegd in de beleidsplannen van de club!" aldus Peter Bogers, voorzitter van de TC.

Na de eerste clinic in 2013 voor de nieuwe instromers van de wachtlijst dus nu een vervolg. Op basis van eerdere inschrijvingen ziet de planning er als volgt uit:

Blok 1 - 13.00 tot 14.00 uur

Deelnemende teams: F3, F6, F7, F8 en F9

Blok 2 - 14.15 tot 15.30 uur

Deelnemende teams: E5, E6, E8, E9, E10, E11 en E12


Uiteraard zijn ouders, leiders en supporters van harte welkom om deze talenten van Beek Vooruit te zien trainen. Graag tot zaterdag! 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven