Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit klaar voor nieuwe seizoen

21 december 2013
Minder dan een maand nadat zijn naam voor het eerst in het geruchtencircuit genoemd werd in combinatie met onze vereniging is de samenwerking al formeel bezegeld: in het bijzijn van de selectie, staf en bestuursleden is vrijdagavond 20 december de overeenkomst tussen de nieuwe hoofdtrainer Arno Gabriëls en Beek Vooruit met veel enthousiasme ondertekend.

Hij tekende een contract voor twee jaar bij onze vereniging met een optie voor een derde jaar. Gabriëls is blij met deze aanstelling en liet direct zijn ambities zien: "Beek Vooruit is een mooie vereniging met voor mij veel bekende gezichten. Ik heb er erg veel zin in, hopelijk kunnen we het komende seizoen al starten in de 3e klasse." De nieuwe oefenmeester hoopt de komende 3 tot 4 seizoenen succesvol en met veel plezier op "De Heikant" actief te zijn. 
 
Tegelijkertijd werd ook Corné van Dijk gepresenteerd. Corné gaat komend seizoen aan de slag als verzorger en hersteltrainer voor de selectie. Corné heeft veel ervaring opgedaan bij verenigingen in de regio. Zo was hij onder andere actief bij o.a. Virtus, Seolto en Zwaluwe.
Met ingang van het nieuwe seizoen is bij zowel op zondag als op trainingsavonden aanwezig om onze mannen in optimale vorm te houden.
 
"Beek Vooruit is erg blij met dit duo. Hierbij is een groot compliment aan de Technische Commissie op zijn plaats. Zij hebben kordaat gehandeld, waardoor we snel met Arno in gesprek waren. Veel clubs in de regio waren geïnteresseerd om Arno aan te trekken, maar Toon Lauwen stond als eerste bij Arno op de stoep. Het gevoel was voor beide partijen direct goed, zodat we ook vlot tot overeenstemming konden komen" vertelde voorzitter Jan Hoppen de aanwezigen.
 
"Verder hebben we ook een akkoord met Ad Hurks (verantwoordelijk voor 2e team) en René Struijs als assistent trainers. Als de formaliteiten geregeld zijn komen we daar graag nog wat uitgebreider op terug. Het bestuur is dus eigenlijk klaar en we hoeven eigenlijk nog maar  2 dingen te regelen: promotie naar de 3e klasse en een nieuwe prijzenkast!" eindigde de voorzitter met een knipoog.

 


 
Terug naar boven