Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Nieuwe hoofdtrainer voor Beek Vooruit

03 december 2013
Beek Vooruit heeft een nieuwe hoofdtrainer weten aan te trekken: Arno Gabriëls tekent een contract voor twee jaar bij onze vereniging met een optie voor een derde jaar. 

Hiermee haalt Beek Vooruit een succesvolle trainer binnen, die in de afgelopen jaren maar liefst tot 2 maal toe achter elkaar werd gekroond tot ‘Trainer van het jaar’!

Arno Gabriëls vertrekt aan het einde van dit seizoen bij eersteklasser Klundert. De oefenmeester uit Breda heeft zijn huidige team van de 3e klasse naar Zaterdag 1e klasse weten te brengen, maar beschikt niet over het vereiste diploma om clubs te trainen die in de eerste klasse of hoger spelen. Dit seizoen heeft Arno nog dispensatie van de KNVB omdat Klundert op het moment van de contractverlenging nog tweedeklasser was. Vanaf komend seizoen is hij dus te bewonderen op ‘De Heikant’ in Prinsenbeek.

Voorzitter Jan Hoppen is verguld met de nieuwe trainer: „Hij heeft bij ons in het zaterdagteam gespeeld en kent de club dus. Met hem willen we eigen jeugd inpassen en we hopen dat spelers terugkeren bij Beek Vooruit. We zijn gegaan voor de top onder de trainers van amateurclubs en hebben die met Arno Gabriëls gevonden.”

 
Terug naar boven