Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit E3 nu al kampioen!

26 november 2013
Voorlopig zonder puntverlies is de E3 van Beek Vooruit afgelopen weekend kampioen geworden! Met nog 2 wedstrijden te gaan zijn ze al niet meer in te halen door de concurrentie.
Hier is het verslag van leider Marc van Oosterbosch.

Gisteren werden na een waar gevecht met de nummer 2, Viola E1 uit Alphen, de beslissende punten mee naar huis genomen. De wedstrijd begon voorzichtig, maar het was toch Beek Vooruit dat na een geweldige steekpass van Edward Onderdonck en een fantastische voorzet van Ramon Pas Danisho Siner in staat stelde te scoren, 0-1.
 
Nog voor rust was een van de spaarzame aanvallen van Viola  succesvol. Vanuit de kluts kwam de bal bij de Viola spits die geen moment aarzelde, 1-1. Vlak voor rust bracht Ramon de oranjehemden toch weer op voorsprong met een afstandsknal van 40(!) meter: 1-2.
 
Na rust werd het spel wat zenuwachtiger en moesten verdediging en keeper er aan te pas komen om doelpunten te voorkomen. Het bleef spannend. Zelfs een strafschop voor Beek Vooruit kon aan de onzekerheid nog geen einde brengen, hoog over. 3 minuten voor tijd viel alsnog de beslissende treffer. Tijn Krutzen frummelde de bal door de benen van de Viola doelman (1-3) en het kampioenschap in de 2e klasse was een feit!
 
De rest van de dag werd er uitbundig gefeest en uiteindelijk werd de dag met een lekker frietje afgesloten! En toeval of niet; tijdens het eten konden de mannen nog snel even met Alex Schalk op de foto! “Onze Spits” van Jong Oranje (Alex bedankt)!
 
Thomas, Tijn, Kris, Ramon, Danisho, Edward, Bahore, Juup, Rick, staf, sponsors, ouders, grootouders, vrienden en familie gefeliciteerd met dit geweldige kampioenschap!

 


 
Terug naar boven