Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

F5 eerste winterkampioen!

16 november 2013
Met een klinkende 9-0 overwinning in eigen huis is Beek Vooruit F5 de eerste winterkampioen van dit seizoen! Met nog één wedstrijd te gaan zijn onze mannen niet meer in te halen voor de achtervolgers. Van harte proficiat!
Het was uiteraard weer volop feest in de kantine met muziek, taart en het traditionele dansje op het biljart…

“Met maar liefst 34 doelpunten voor en slechts 11 tegen hebben Senne, Jasper, Sep, Joran, Jordy, Pepijn, Finn, Stijn en Bram een puike prestatie geleverd. Het is écht een mooi team!” vinden coaches Marc en Jan-Willem. En natuurlijk stonden er zowel op het veld als in de kantine veel trotse ouders, die de afgelopen periode hebben genoten van hun Beekse talentjes. Zo zie je maar weer: Beek Vooruit has got Talent!
 
We hopen en verwachten dat er de komende weken nog (veel?) méér teams hun kampioenschap kunnen vieren. En voor de teams die het dit najaar niet halen komen er in de voorjaarscompetitie weer volop nieuwe kansen!

 

 

 


 
Terug naar boven