Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

"Wel winnen hè?"

15 november 2013
Betrokken en positieve ouders zijn ontzettend belangrijk voor sportende kinderen én een goede clubcultuur. Maar hoe kan je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd?

 

Speciaal voor ouders in de sport organiseren NOC*NSF, KNVB en andere sportbonden de humoristische en inspirerende theatervoorstelling ‘Wel winnen hè!’ versie ouders. Deze voorstelling komt op woensdag 27 november naar Breda.

In de voorstelling volg je 24 uur het gezin van Lisa en Bas met hun drie sportende kinderen (tennis,voetbal en turnen). Alle drie kinderen hebben die dag een wedstrijd en dat betekent een hoop stress, geregel en gedoe! De ouders willen ook nog eens graag dat de kinderen hun wedstrijd winnen en dat zorgt voor de nodige spanning.

 

  • Wanneer?      Woensdag 27 november
  • Waar?           Chassé theater – Breda
  • Aanvang:       20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)
  • Inloop:           vanaf 19.30 uur
Een kaartje kost nu slechts € 5,-.<>Deze voorstellingen worden u aangeboden door NOC*NSF en tientallen sportbonden, in samenwerking met lokale partijen. En wordt mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van het ministerie van VWS (waardoor een kaartje geen € 20,- maar slechts € 5,- kost!)

 


 
Terug naar boven