Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Trainer Hans Talboom vertrekt bij Beek Vooruit

15 november 2013
Na 4 seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Beek Vooruit en hoofdtrainer Hans Talboom. In goed overleg is besloten om het aflopende contract tussen de Bredase oefenmeester en de Prinsenbeekse 4e klasser niet verder te verlengen. Het contract loopt af aan het einde van het lopende seizoen 2013/2014.

Hans is een jonge en ambitieuze trainer die hogerop wil. Beek Vooruit wil op zoek naar een nieuw en fris gezicht voor de groep." licht voorzitter Jan Hoppen toe.
 
Hans Talboom en zijn mannen liepen promotie in het eerste jaar nipt mis, maar vierden in seizoen 2011/2012 alsnog het kampioenschap én de promotie. Na één jaar 3e klasse speelt Beek Vooruit met een jonge groep ook deze jaargang weer mee om de prijzen. "We willen dit jaar voor de tweede keer in 3 jaar het kampioenschap behalen. En dat behoort absoluut tot de mogelijkheden!" vult de 40 jarige oefenmeester aan.

"Door op tijd met de hoofdtrainer in gesprek te gaan toont de club aan de ene kant goed werkgeverschap, terwijl we aan de andere kant rustig op zoek kunnen naar een nieuwe oefenmeester." betoogt Peter Bogers namens de Technische Commissie. "Door dit seizoen met Beek Vooruit nogmaals een prima resultaat neer te zetten, meldt zich ongetwijfeld een mooie nieuwe club bij Hans waar hij zijn trainerscarrière een passend vervolg kan geven!"

 


 
Terug naar boven