Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Fair Play Cup 2013 naar WDS'19

30 oktober 2013
Beek Vooruit greep maandagavond uiteindelijk nèt naast de Fair Play Cup van de COVS en OBA. De cup met de grote oren is uitgereikt aan voorzitter Tim Jongbloed van WDS'19. Zijn vereniging (± 400 leden) heeft van de 17 voetbalverenigingen die de gemeente Breda telt het minste aantal kaarten en boetes gekregen in het afgelopen seizoen. Uiteraard de hartelijke felicitaties vanuit de Beek!

Na de uitverkiezingen in seizoen 2007/2008 en 2009/2010 was Beek Vooruit ook dit jaar weer genomineerd. Onze club eindigde uiteindelijk op een keurige 2e plek. “Van de 7 keer dat deze Fair Play Cup wordt uitgereikt heeft Beek Vooruit 'm al 2x mee naar huis genomen, dus we zijn voorlopig nog all-time klassementsleider!” aldus een lid van onze bestuursdelegatie. “Uiteraard gaat het niet om de cup, maar om de sportiviteit die we als vereniging uitdragen en wekelijks op de velden laten zien. En dat doen we dus constant op een hoog niveau!”
 
Daarom een 'hartelijk gefeliciteerd' aan alle leden van Beek Vooruit met deze mooie 2e plek!
Volgend jaar weer terug op de hoogste trede?!

 
Terug naar boven