Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Grote Club Actie van start!

11 september 2013
www.beekvooruit.nl
Ook in 2013 doet Beek Vooruit weer mee met de Grote Clubactie. Hiermee verdient de vereniging extra geld, wat volledig wordt besteed aan verschillende activiteiten voor de jeugd.
Dankzij de verkoop van de loten door onze eigen jeugdleden kunnen we leuke jeugdactiviteiten naast het reguliere voetbal blijven organiseren. 

Een lot kost € 3,00 waarvan maar liefst € 2,40 directe opbrengsten zijn voor onze vereniging. Dit geld wordt alleen besteed aan verschillende activiteiten voor de jeugd. Daarom roepen wij hierbij de ouders/verzorgers van onze jeugdleden, de jeugdleiders en –leidsters om de verkoop van de loten te stimuleren!
 
Net  als de voorgaande jaren werken we wederom met automatische incasso. Onze spelers en speelsters hoeven dus niet met contant geld over straat. Iedereen krijgt het originele verkoopmateriaal van de Grote Club Actie.
Je hoeft dan later geen loten te gaan brengen en geld te incasseren.

Het lotnummer(s) wordt op het bankafschrift vermeld als het geld wordt afgeschreven. Let wel op dat alle namen, postcodes en rekeningnummers duidelijk leesbaar zijn ingevuld, zodat wij alle gegevens op de juiste manier kunnen verwerken.
 
Contant betalen kan wel, maar alleen met vooraf betaling. Er zullen geen loten besteld worden als er bij het inleveren van het verkoopmateriaal geen geld wordt ingeleverd. Deze loten worden wel door de verkoper bij de koper bezorgd. 
 
Kijk voor meer informatie over de diverse data en de trekking op de site van de Grote Clubactie!

 
Terug naar boven