Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit zoekt sportieve meiden die geboren zijn in 2010 of 2011!

18 mei 2020
Lijkt het je leuk om lekker te voetballen? Meld jezelf dan aan om het komende seizoen in het meisjesteam MO 11 te voetballen.

Bij Beek Vooruit zijn we druk bezig met de voorbereiding van het volgend seizoen. We hopen na de zomer weer fijn te kunnen trainen en wedstrijden te spelen (wellicht aangepast?). Meiden/vrouwen voetbal is populair en dat merken wij bij Beek Vooruit ook. Het aantal meisjes dat de afgelopen jaren is gaan voetballen of keept groeit gestaag. Daar zijn we erg blij mee als vereniging! Er zijn zelfs meisjes die momenteel in het echte Oranje (jeugd) voetballen of keepen. Dat laatste is superleuk en daar zijn wij ook heel trots op. Het allerbelangrijkste is natuurlijk plezier in het spelletje en jezelf verder ontwikkelen.
 

Momenteel zijn we specifiek op zoek naar sportieve meisjes die geboren zijn in 2010 of 2011 die het leuk zouden vinden om te gaan voetballen. Als zich nog een paar meisjes via het aanmeldformulier op de site van Beek-Vooruit aanmelden dan kunnen we volgend seizoen ook een meisjesteam MO11 starten! 

Bij Beek Vooruit zijn er volgend seizoen in elk geval 4 meidenteams en een vrouwenteam en dus hopelijk ook een Meisjes Onder 11 team!

Meisjes/vrouwen uit een andere leeftijdscategorie mogen zich natuurlijk ook aanmelden. We zullen dan bekijken of het mogelijk is dat zij volgend seizoen ook ingedeeld kunnen worden bij een team. 

Als je vragen hebt kun je ook een email sturen naar tc@beekvooruit.nl
 
Met sportieve groet,
TC Beek Vooruit    


 
Terug naar boven