Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Koninklijke onderscheiding Ton de Peijper

24 april 2020
www.beekvooruit.nl
Vandaag, vrijdag 24 april 2020, heeft onze secretaris Ton de Peijper van burgemeester Depla de mooie woorden te horen gekregen dat het ‘Zijne Majesteit heeft behaagd’ hem koninklijk te onderscheiden.

Ton is al een leven lang actief bij Beek Vooruit. Op z’n 10e is hij begonnen als jeugdspeler en al toen hij 15 was nam hij zijn eerste vrijwilligerstaak op zich door leider te worden van een jeugdteam. Daarna is hij in veel taken en functies actief gebleven voor de vereniging. Zo is hij trainer, leider van het eerste, bestuurslid en voorzitter van de technisch commissie geweest. Ook is hij 16 jaar lang voortrekker geweest van de F-zaterdag, de voorloper van de huidige mini-pupillen. Honderden Beekse kinderen kennen Ton als hun eerste trainer en zo spreken ze hem dan ook nog regelmatig aan.

 

Na een ‘uitstapje’ van 9 jaar waarin hij actief is geweest als secretaris van de BAK, is Ton sinds dit seizoen weer bestuurslid van Beek Vooruit; de vereniging waar hij nooit is weggeweest. Ton is een rasvrijwilliger met een echt oranje zwart hart. Zelf zegt hij daarover: ”Het is heerlijk om op zaterdagochtend op het fietsje naar de club te rijden en dan tussen al die velden door te lopen en al die activiteit en mensen te zien. Daarom kom ik graag naar De Heikant”.

 

En wij vinden het fijn om jou op De Heikant te zien, Ton. Hopelijk ben je nog vele jaren actief voor onze mooie club. Deze onderscheiding komt je meer dan toe. De hele vereniging is trots op je en dankbaar voor al het werk wat je in de loop der jaren voor ons en met ons hebt gedaan!


Van harte gefeliciteerd Ton!


 
Terug naar boven