Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

OOK HET JEUGDKAMP GAAT DIT JAAR NIET DOOR

08 april 2020

Beste ouders en kinderen van O10-11 en O12-O13,
In het weekend van 13 en 14 juni 2020 staat het voetbalkamp op de planning. Dit is voor ons een speciaal jaar, omdat we bij Beek Vooruit voor de 25e keer een voetbalkamp zouden organiseren.


Zoals iedereen weet zijn we door het COVID-19 virus gebonden aan richtlijnen en regels die opgelegd zijn door het kabinet. Het verbod voor evenementen geldt dan wel tot 1 juni, maar dat wil niet zeggen dat we dan ineens alles mogen organiseren.

De afgelopen weken kwamen er bij ons verschillende vragen boven drijven. Zouden de kinderen wel op kamp willen gaan? Mogen zij dit Ć¼berhaupt van hun ouders? Willen de leiders een risico lopen na deze moeilijke periode? Doordat we op dit moment niks zeker weten en de vraag heerst of het dan ineens is opgelost, hebben we besloten om dit jaar geen kamp te organiseren.
 

Helaas en met pijn in mijn hart, want ik ga ieder jaar weer met plezier op pad om jullie een onvergetelijk weekend te geven.
 

Zelf vinden we het heel erg, want een 25-jarig bestaan van het kamp was wel een klein feestje waard geweest.
 

Voor 2021 hebben we alvast een datum, dus dit kan alvast in jullie agenda. Dan organiseren we het voetbalkamp in het weekend van 29 en 30 mei 2021.
 

Namens het kampbestuur wens ik jullie een goede gezondheid toe en laten we hopen dat dit snel achter de rug is.

 

Met vriendelijke groet,

Jaap de Klerk.


 
Terug naar boven