Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Ik betaal toch contributie!?

09 oktober 2019
Met de contributie wordt iemand lid van de vereniging. Dit houdt in dat diegene in een team ingedeeld wordt zodat hij/zij wedstrijden kan spelen, trainingsmogelijkheid krijgt en gebruik kan maken van de accommodatie van Beek Vooruit én lid wordt van de KNVB. De contributie is een belangrijke inkomstenbron voor Beek Vooruit. Op dit moment is dat circa 60% van de inkomsten.

De KNVB rekent een bedrag per lidmaatschap, maar ook voor de inschrijving van de teams voor competitie en beker dient de vereniging kosten af te dragen. 
Wanneer we hierbij het gebruik van de accommodatie (huur velden, kantine etc.) en de wedstrijd-/trainingskosten (materiaal) optellen dan kunnen we concluderen dat de totale ontvangen contributie niet toereikend is om dit allemaal te kunnen bekostigen. Deze extra kosten moeten (en worden) dus opgebracht uit andere inkomsten dan de contributie.

Dat is tevens de reden dat wij niet willen en kunnen werken met bijvoorbeeld betaalde kantinemedewerkers of scheidsrechters. Deze komen dus uit onze eigen vrijwilligers (ouders, spelers, opa's, oma's, vrienden en bekenden).

Hoewel we er natuurlijk naar streven om alles zo goed als mogelijk te organiseren, is hierbij de enthousiaste inzet van onze vrijwilligers van cruciaal belang. Het betalen van de contributie is dus géén recht op een scheidsrechter, trainer etc.

Beek Vooruit streeft ernaar om de contributie voor iedereen betaalbaar te houden in de komende jaren. Daarom doen wij een beroep op ouders, familieleden, buren, vrienden etc. om bij onze mooie vereniging vrijwilliger te worden, zodat we als vereniging de kosten en de contributie zo laag mogelijk kunnen houden.

Kom bij onze vereniging, en word vrijwilliger! Het is ontzettend leuk en het wordt erg gewaardeerd. 
Je wordt altijd begeleid en je kunt altijd bij iemand terecht.

Voor vragen en mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij Beek Vooruit kunt u contact opnemen met Ton de Peijper via secretaris@beekvooruit.nl.
 

 
Terug naar boven