Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

EHBO cursus

16 september 2018
www.beekvooruit.nl
Behaal een Europees erkend EHBO-diploma!
Sport is vooral heel erg leuk, maar er gaat ook wel eens wat mis. Een bal tegen het gezicht, een vervelende tackle met een pijnlijke enkel als gevolg of een teamgenoot die in elkaar zakt. Op zulke momenten kunnen de EHBO’ers van jouw club het verschil maken!

EHBO cursus
Hoe meer mensen eerste hulp kunnen verlenen en bekend zijn met reanimatie, hoe groter de kans dat een sportmaatje, jong én oud, een ernstig ongeval overleeft. Bij minder heftige ongelukken bevordert goede eerste hulp het herstel.

Om bij zoveel mogelijk trainingen en wedstrijden een EHBO’er langs de lijn te hebben, biedt de Vrijwilligersacademie Breda in samenwerking met het Rode Kruis, afdeling Baronie, een EHBO actie ‘veilig langs de lijn’.

Voor wie
De cursus is speciaal bedoeld voor vrijwilligers, ouders en sportbegeleiders en biedt de mogelijkheid een Europees erkend EHBO certificaat te behalen.

Inhoud cursus
De cursus ziet er als volgt uit:
1.      Theoriegedeelte via een online leermodule (in totaal acht uur). De module kan thuis en op elk moment worden gevolgd en wordt afgesloten met een theorie examen.
2.      Een afsluitend praktisch onderdeel (vier uur) met examen.

Kosten - meer dan 70% korting
Alle vrijwilligers die zich in 2018 inschrijven, krijgen een korting van maar liefst 70% op de standaard prijs. In plaats van €180,- betaal je dit kalenderjaar € 50,- per persoon voor het behalen van een Europees erkend EHBO-diploma. Afhankelijk van het type verzekering kan de vrijwilliger (een gedeelte van) het bedrag terugkrijgen via de verzekeringsmaatschappij. Meer informatie hierover vind je in bijgaand document (klik hier).

Inschrijven
De inschrijvende deelnemers van Beek Vooruit worden in één keer ingeschreven. Meld je daarom aan bij Beek Vooruit via het volgende emailadres: secretaris@beekvooruit.nl
Geeft via dit emailadres de volgende gegevens door: Roepnaam, Voorletters, Tussenvoegsel, Achternaam, Emailadres, Straat, Huisnummer, Postcode, Plaats, Geboortedatum (dd-mm-yyyy) en Telefoon.

Inhoudelijke vragen over de EHBO cursus
Neem contact op via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of telefoonnummer 076 523 35 55.

 

 
Terug naar boven