Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Samenwerking Beek Vooruit en HCP

09 juli 2018
www.beekvooruit.nl

Samenwerking Beek Vooruit en HCP
 
Krachten bundelen en daarmee financieel voordeel behalen, dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen voetbalclub Beek Vooruit en hockeyclub HCP in Prinsenbeek. Zij ondertekenden zaterdag overeenkomsten met brouwerij Haacht en drankenhandel De Parel uit Prinsenbeek. De ondertekening gebeurde op de grens van de sportvelden van beide clubs. Door gezamenlijk in te kopen, zijn fikse kortingen afgedongen, waardoor de sportclubs enkele duizenden euro’s aan andere zaken kunnen besteden.
In het clubhuis van HCP en de kantine van Beek Vooruit wordt voortaan een ander pilsje getapt. Haacht levert onder meer Primus, Keizer Karel, Leeuw en Tongerlo. Lange tijd zat ook Tennis Vereniging Prinsenbeek aan tafel om mee te doen aan de gezamenlijke inkoop, maar die vereniging is afgehaakt. TV Prinsenbeek sluit weer aan bij de volgende gesprekken over andere zaken waar gezamenlijk kan worden ingekocht. Want de samenwerking smaakt naar meer. Zo kondigde Beek Vooruit-voorzitter Jan Hoppen aan een gezamenlijk feest van zijn club en HCP te willen organiseren. Delegaties van de twee verenigingen gaan binnenkort samen naar Haacht voor een bezoek aan de brouwerij.
Het proces om tot de samenwerking te komen, is een initiatief van Dorpsplatform Prinsenbeek. De basis lag bij Prinsenbeek Begroot, waar een kleine duizend Bekenaren aangaven het verenigingsleven erg belangrijk te vinden. In dit project kijken de sportclubs niet naar de gemeente voor hulp, maar hebben ze een creatieve manier gevonden om zelf kosten te besparen. Het Dorpsplatform is ook blij dat is gekozen voor een Prinsenbeekse drankenhandel, wat past bij de slogan Koop Lokaal van de ondernemersvereniging.

 
www.beekvooruit.nl
 
www.beekvooruit.nl

45+ competitie van de KNVB

30 januari 2019
45+ cup uitgereikt Meer >
 
www.beekvooruit.nl
 
www.beekvooruit.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven