Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Toelichting contributieverhoging seizoen 2017/2018

22 maart 2018
www.beekvooruit.nl

Beste leden en/of ouders,

 

Eind februari heeft de tweede incasso van de contributie voor seizoen 2017/2018 plaatsgevonden. We hebben hier een aantal vragen over ontvangen wat betreft de hoogte van het bedrag.

 

De contributie is voor dit seizoen met ca. 20 EUR verhoogd. Dit is aangegeven en goedgekeurd tijdens de laatste ALV in november 2017. Aangezien ALV plaats vond ná de eerste incasso periode, kon de verhoging niet over beide incasso’s worden verdeeld, waardoor eind februari het incasso bedrag voor Beek Vooruit-se begrippen uitzonderlijk hoog was.

 

Belangrijkste reden voor de verhoging is het gewijzigde gemeentebeleid met betrekking tot de huur van de velden. Deze is per 1 januari 2018 drastisch verhoogd, en geldt voor alle Bredase voetbalverenigingen. Contributie bij Beek Vooruit blijft ondanks deze verhoging tot de laagste in de regio en dat willen we graag zo houden.

 

Verder krijgen we ook vragen over opzeggen van contributies en administratieve kosten. Hiervoor verwijzen we u graag naar de website, voor de bijbehorende spelregels. Wel even inloggen zodat u toegang hebt tot alle informatie.

 

Tenslotte willen we aandacht vragen om wijzigingen in persoonsgegevens (telefoon, mail, adres, bankrekeningnummer, etc.) zelf door te geven in uw persoonlijke account via de website.

 

Op naar een sportief en succesvol tweede termijn van dit seizoen.

 

Namens bestuur en ledenadministratie,

 

Met sportieve groet,

 

Han Buijsse

Penningmeester


 
www.beekvooruit.nl

Verbod geluidsboxen

25 februari 2019
In verband met (geluids)overlast is vanaf 1 maart 2019 het gebruik van geluidsboxen (wifi-/bluetooth-speakers, soundbars, hifi… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Vanaf 1 maart 2019 is het nuttigen van (zelf meegebrachte) alcohol op en naast de velden van v.v. Beek Vooruit en in de kleedkamers van… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Vanaf 1 maart 2019 is wildvoetballen op het C-veld van v.v. Beek Vooruit verboden. Meer >
 
www.beekvooruit.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven