Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

NAC Breda komt naar Beek Vooruit!

02 april 2018
www.beekvooruit.nl
In de meivakantie komt NAC Breda naar Beek Vooruit met een NAC Breda Soccer Camp!

Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag drie dagen voetballen en plezier maken in een uniek NAC Breda Soccer Camps-tenue? Schrijf je dan snel in via nac.nl/soccercamps !  

 

Het Soccer Camp is van 1 tot en met 3 mei 2018 en vindt dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Alle trainingen bij Beek Vooruit staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de NAC Breda Soccer Camps. En uiteraard mag je na afloop je NAC Breda Soccer Camps-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

 

Nieuw bij Soccer Camps: de NAC Breda Skill Games!

Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert NAC Breda dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

 

Volledig programma

Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het NAC Breda Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het NAC Breda Soccer Camp spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen! Uiteraard is  er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers!

 

Deelname

De kosten voor deelname aan het driedaagse NAC Breda Soccer Camp bedragen € 149,- per kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@nac.nl.

 

Doe jij ook mee? Ga snel naar www.nac.nl/soccercamps en schrijf je in!

 


 

afgelastingen 15-12-2018

14 december 2018
De wedstrijden bij Beek Vooruit op 15 december 2018  aanvang tot 11.00 zijn afgelast. zaterdag om 09.30 vind een veld keuring… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
 
www.beekvooruit.nl
Vriendenclub van Beek Vooruit, Bouwploeg Beek Vooruit, Jumbo Miegielsen, Sinterklaas, broer Joop, Pieten en alle vrijwilligers. Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Bij een blessure wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Een sportfysiotherapeut van Medifit kan je hierbij helpen.  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven