Op de nieuwspagina's van Beek Vooruit vind je alle nieuwtjes en wetenswaardigheden van onze vereniging.Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club?

Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een berichtje aan de Communicatie Commissie. We zorgen dan voor een mooi plekje op de site! 

Stichting Vriendenclub Beek Vooruit organiseert interessante / leuke / humorvolle evenementen !

23 november 2017
www.beekvooruit.nl

(taalkunstenaar Wim Daniël, Toon Gerbrands - directeur van PSV, etc.)


Het bestuur van de stichting Vriendenclub Beek Vooruit heeft een wijziging ondergaan. Na dertig jaar inzet voor de vriendenclub hebben Wil Vriens en Paul van der Aa afscheid genomen van de deze organisatie die al jaren activiteiten organiseert die vooral ten goede komen aan de jeugdvoetballers van onze voetbalvereniging. Wij willen beide heren nogmaals hartelijk danken voor hun enorme inzet.


Inmiddels is het bestuur weer aangevuld en zijn er contracten voor hun verdere leven getekend door Herman Emaus, Addie Korsten en Ad Goos. Michel Hennekam is als penningmeester de constante factor en ook hij gaat nog jaren door. Michel heeft onlangs € 500,00 overgemaakt ten behoeve van de jaarlijkse Sinterklaasviering in onze kantine. Een traditie die uiteraard voor eeuwig in stand moet blijven.


Natuurlijk zullen wij ook inkomsten moeten generen:

* ZONDAG 26 NOVEMBER - als ons eerste thuis speelt, kunnen mensen lid worden voor het seizoen 2017/2018 voor het luttele bedrag van € 5,00. Tussen 12.00 uur en 16.30 uur kan eenieder die dat wil zijn bijdrage voldoen bij een van bovenstaande personen.


* VRIJDAG 15 DECEMBER - organiseert de Vriendenclub een humorvolle voordracht van taalkunstenaar Wim Daniëls over de lagere school in de zaal van Marktzicht. Toegang: € 8,00 Aanvang: 20.15 uur.


* MAANDAG 12 MAART 2018 - 's avonds houdt Toon Gerbrands, directeur van PSV, een lezing over topsportmanagement in onze kantine. Een interessante voordracht voor echte sportliefhebbers, leidinggevenden en managers. Ook bij de voordracht van Toon Gerbrands kan vaak gelachen worden. Aanvang: 20.15 uur. Toegang: € 8,00


 
Beloning Grote Club Actie uitgereikt. Met 100 man naar NAC Breda - AZ   Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Beek Vooruit is, zowel voor het volgend als het huidige seizoen, op zoek naar sportieve meiden die in het MO19 team willen… Meer >
 
www.beekvooruit.nl
 
www.beekvooruit.nl
Begin 2014/2015 is de commissie Sportiviteit & Respect binnen Beek Vooruit opgezet. Deze commissie heeft zichzelf tot doel gesteld… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven