Op de nieuwspagina's van Beek Vooruit vind je alle nieuwtjes en wetenswaardigheden van onze vereniging.Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club?

Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een berichtje aan de Communicatie Commissie. We zorgen dan voor een mooi plekje op de site! 

Beek Vooruit G-voetbal is een feit!

23 september 2017
www.beekvooruit.nl

Beste Beek Vooruit-leden,
 
Graag stel ik jullie voor aan een nieuw team binnen onze vereniging. Sinds enkele weken trainen een 7-tal jongens met een beperking vol enthousiasme, en onder de bezielende leiding van hun trainers Jan Naalden en Kees van de Beemt, elke woensdag bij Beek Vooruit. Hiermee is het door de vereniging zo gewenste G-team eindelijk een feit.
In eerste instantie zal het bij wekelijkse trainingen blijven met daarnaast enkele vriendschappelijke wedstrijden en wellicht in het voorjaar een toernooi. Dit vooral om de spelers stap voor stap kennis te laten maken met het sportief bezig zijn in teamverband en te laten wennen aan onze vereniging. Uiteindelijk is dan het doel om vanaf volgend seizoen onder de officiële vlag van de KNVB in een echte G-competitie te gaan spelen.
Om dit alles voor te bereiden en te begeleiden hebben we de zogenoemde 'Werkgroep G-voetbal Beek Vooruit' opgericht. Daarin zitten naast bovengenoemde 2 trainers en ondergetekende ook nog Marieke Schol, Marjolein Looijmans en Ronald Gommeren. Wanneer jullie vragen of opmerkingen hebben staan wij daar uiteraard altijd voor open. En mocht je in je omgeving iemand kennen die graag voetbalt, maar dat omwille van een geestelijke of lichamelijke beperking niet of moeilijk kan in een regulier elftal, wijs deze persoon dan op onze wekelijkse training, op woensdagavond van 18.45 tot 19.45 bij Beek Vooruit. Ze zijn meer dan welkom om eens mee trainen en om te kijken wat ze ervan vinden. Uiteraard mag deze persoon ook van buiten Prinsenbeek komen.
Rest mij niets anders dan onze nieuwe leden, namens heel Beek Vooruit, van harte welkom te heten bij onze vereniging en hopelijk kunnen zij zich spoedig op het veld een keer aan jullie presteren.

Met sportieve groet,

Niels Fasen

namens de 'Werkgroep G-voetbal Beek Vooruit'

 
www.beekvooruit.nl

EHBO cursus

16 september 2018
Behaal een Europees erkend EHBO-diploma! Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Bij een blessure wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Een sportfysiotherapeut van Medifit kan je hierbij helpen.  Meer >
 
www.beekvooruit.nl
10% korting voor Beek Vooruit leden! Meer >
 
www.beekvooruit.nl
 
28-08-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven