Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Met open armen naar Beek Vooruit

13 mei 2017
www.beekvooruit.nl
Minder dan een week na het kampioenschap van 'Ut Urste' en de promotie naar de 2e klasse hebben we geweldig nieuws te melden op het spelersfront bij de selectie!

Met open armen naar Beek Vooruit


Prinsenbeek – voetballer Jorn Sweres (24) is weer thuis bij Beek Vooruit. Wij zijn trots en blij dat wij na het kampioenschap van vorige week, deze geweldige aanwinst kunnen presenteren.

Jorn begon zijn voetbal-loopbaan bij Beek Vooruit, daarna voetbalde hij voor NAC Breda, PSV en Baronie vervolgens nog voor Una en Nuenen. Na een kort Belgisch avontuur bij KFC Ranst, is Jorn terug in Prinsenbeek. Jorn is een enorme versterking voor onze selectie, maar bovendien een speler met een persoonlijkheid die bij Beek Vooruit en Prinsenbeek past.

Beek Vooruit heeft een nieuwe uitdaging volgend seizoen en heeft zeker de ambitie om zich minimaal te handhaven in de tweede klasse. Echter wij zijn zeer selectief met het aantrekken van nieuwe spelers, als we dat al doen vinden wij het vooral belangrijk dat er al een binding is met Beek Vooruit en of Prinsenbeek.

Terug op het oude nest
Het kampioenschap geeft aan dat een sterk collectief met een aantal bepalende spelers voortkomende uit de eigen jeugd, werkt en de vereniging in zijn geheel sterker maakt. Met die gedachte en visie, komt ook Menno Baremans (18) terug naar Beek Vooruit.

Menno voetbalde al voor Beek Vooruit, daarna voor NAC Breda en Internos. Ook Menno past in onze visie om de selectie van Beek Vooruit, op onze manier te versterken.

Naast deze spelers is Beek Vooruit nog in gesprek met een aantal spelers. Een zestal selectiespelers (Beek Vooruit 2) gaat voor Beek Vooruit zaterdag 1 spelen. Die mutatie willen opvangen met een aantal spelers van buiten de vereniging zoals deze gepresenteerde spelers. Daarnaast komt er een aantal spelers over uit de eigen jeugdopleiding.

Ook kunnen wij mededelen dat er van de huidige kampioen-selectie van Beek Vooruit 1 géén spelers vertrekken. Ondanks deze positieve berichten past ons bescheidenheid als kersverse kampioen. Maar met positieve energie en vooral een goede sfeer en nieuwe velden in het komende seizoen moet het weer een prachtig seizoen kunnen worden, wij laten er in
ieder geval geen gras overgroeien en willen zo snel mogelijk klaar zijn voor deze nieuwe uitdaging.


 
www.beekvooruit.nl

Update Grote Clubactie!

12 november 2018
Hallo Lotenverkopers van de Grote Clubactie, Meer >
 
www.beekvooruit.nl

EHBO cursus

16 september 2018
Behaal een Europees erkend EHBO-diploma! Meer >
 
www.beekvooruit.nl
Bij een blessure wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Een sportfysiotherapeut van Medifit kan je hierbij helpen.  Meer >
 
www.beekvooruit.nl
10% korting voor Beek Vooruit leden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven